tisdag 30 augusti 2011

Ett, två, tre och fyra.

Eftersom skrivbordet vi målade har fått plats i gästrummet, fick vi lov att möblera om lite för att rymma det. Vi vände sängen, vilket jag tycker blev mycket bättre. Jag slätade till både överkast och filt just innan jag knäppte kortet men på något mystiskt sätt ser det inte ut så.


Den skyldige till röran i sängen kan vara den på bilden nedan.



Idag kom i alla fall knopparna vi beställde från inreda.com. Jag hade missat att färgen hette "ljusgråbeige" på hemsidan och tyckte därför inte riktigt att den vita färgen på skrivbordet  passade med den nyansen. Dessutom var knopparna lite mindre än de som satt där så när vi satt fast dem kom det fram lite omålad yta omkring. 

Vi fick tips av min kloka mor att sätta lite av tapeten vi har på väggen runt, dels för att dölja det omålade som vi inte alls orkar korrigera och även för att inte behöva sätta knopparna direkt mot det vita. Tycker det blev riktigt bra! 




Nu saknar vi bara en fin pinnstol till, plöjer Blocket varje dag men hittills utan resultat. Vi ska dessutom fixa med lite belysning och grejer på väggarna och sen är rummet helt klart och vi kan gå vidare i renoveringslivet.




/Elisabeth

7 kommentarer:

  1. Så himmelskt fint! /Liza

    SvaraRadera
  2. Fint:) kolla kupan inne i stan eller myrorna brukar nästan jämt ha pinnstolar

    SvaraRadera
  3. Men alltså, DET skrivbordet... så snyggt!!

    SvaraRadera
  4. Harremin vad ni arbetar!! Jädrans va bra det blev, fyndigt med tapeten! Det finns ett ställe vid efyran i Ånäset där dom har en sjukt stor loppis, där har dom massa stolar./J

    SvaraRadera
  5. Men tack ska ni ha för så fina ord för ett litet bord. :)

    Tack för tipsen också, ska kollas upp snarast!

    SvaraRadera
  6. Jättefiiiint blir det. Ni är riktigt duktiga på det här med inreda.

    SvaraRadera