söndag 21 augusti 2011

Livet på en hylla.

Idag har vi minsann inte legat på latsidan ska ni veta! Först en lång promenad/jogginrunda där alla tre familjemedlemmar fick träna lite på flåset och sen en liten tripp till schtaaaan. Där köpte vi oss några hyllplan för att försöka skapa någon ordning i köket. Vi har nämligen en lång och fin arbetsbänk där och eftersom den är så lång är det lätt hänt att ALLT står där. Det kunde se ut så här:

Ja, ni ser ju. Kaosartat!
Så här blev det efter lite svordomar från den som skruvade:


Vi hängde upp tre små krokar under hyllplanet så där  får till exempel våra te-silar hänga.

Vi köpte även ett längre hyllplan som vi delade i två och satt upp på kortsidan av arbetsbänken. Det blev ungefär så här:

Skönt att äntligen få bort Ralfs något fula matburk från arbetsbänken. 



Man kan ju ändå tycka att vi har mycket grejer framme, trots hyllor, men såna är vi. Inga minimalister här inte! Lite bättre blev det ändå tycker jag/vi.

Vi har också burit in skrivbordet till gästrummet i källaren. Målade två varv allt som allt och det känns bra. Nu väntar vi på knoppar som vi beställt och letar efter en fin pinnstol till och sen visar vi resultatet!

Dessutom har vi hittat ett fantastiskt par som ska hjälpa oss med Ralf på dagarna ett tag så vi är mer än lyckliga just nu.

/Elisabeth

2 kommentarer: